Könnyes búcsú

18:26 , , , , 8 Hozzászólások


Sajnálattal kell bejelentenem Nektek, hogy Blueberry kilépett a PPP írócsapatából. Így már nem is vagyok csapat.
Az ok elsősorban az időhiány volt. Sajnos nekem sincs mostanában sok időm, eddig próbáltam fenntartani a kétnapi bejegyzéseket, de ez Blueberry nélkül valószínűleg heti 1-2 posztra fog csökkenni. Sajnálom emberek, köszönjük az eddigi támogatást, és próbálok minél többet jelentkezni a jövőben is!
Kitartást Nektek és magamnak is! :)

8 megjegyzés:

  1. jól emlékszem, hogy négyen kezdtétek?? NE add fel, így is menni fog :)) Kitartás és jó szervezőképesség! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát. eredetileg ketten indítottuk a blogot (nem Blueberryvel) és elég más témájúra terveztük... aztán a megálmodó kilépett én pedig kerestem lelkes segítőket, akik ideig-óráig ígérgettek írásokat, aztán alig lett belőle valami :(
      Blueberryvel azt hittem, el tudjuk valahogy kormányozni a sok teendő közt is valahogy a blogot, de jelenleg úgy érzem, egy ideig szünetet tartok, legalábbis leredukálom a bejegyzéseket heti 1-2re :(
      Sajnálom, csak amint neki is bejött a plusz program, épp nekem is jövőhéttől kezdődik a programozás, amit nyertem, és így x-180 percem lesz a blogra :(

      Törlés
    2. az is igaz, hogy eddig is 93%ban én vezettem a blogot, de akkor is jól jött a segítség... szóval kicsit meglepődtem ezen hirtelen (?) döntésen, még magamhoz kell térjek.

      Törlés
  2. :'( Nagyon sajnálom. Ez a blog volt az első, amit igazán kedveltem. Nap mint nap vártam az újabb és újabb bejegyzéseket. Remélem nem fogod abbahagyni. Tudom, hogy nehéz egyedül vezetni egy oldalt, de kitartás!!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazán köszönöm Blueberry nevében is, hogy olvasol engem/minket!
      nem fogom teljesen abbahagyni, ez az első dolog az életemben, amit igazán akarok csinálni, és nem adom fel. egy kis idő amíg újraindulok és átszervezem magam, de próbálok minél előbb talpra állni :)

      Törlés
  3. Sajnálom, hogy így alakult, de a változás nem mindig baj. ;)
    Nálunk is különböző okok miatt cirka 4 hónapja én viszem a blogot, de most már majd 3-an visszük majd, és remélhetőleg megújult tartalommal tudjuk elkápráztatni a követőinket. :D (reklám helye)
    (amúgy nem baj ha kevesebb a poszt, ha a színvonal marad, illetve jó barátunk az időzített blogposzt, amikor sok minden van amiről írni akarok, szépen megírom, és beütemezem későbbre, hogy elhavazva is legyen mit olvasni ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az ilyen helyzetekkel nem lehet mit tenni, mint realizálni, mi történt és újra szervezni.
      Az a baj, hogy jelenleg annyi időm sincs, hogy megírjak valamit és ütemezzem, ezért van picit pánik... de ahogy anyukám szokta mondani: "Majd csak lesz valahogy! Olyan még nem volt, hogy végül sehogy se lett volna." :)

      Törlés
    2. Anyudnak igaza van, ezeket a sorokat én is gyakran használom ;) DE meg fogod oldani, hajrááá! :)

      Törlés