MBBKK - Interview part 2

Biztos észrevettétek már, hogy a blog oldalsávja tele van kisebb-nagyobb képekkel. Sok blogger-összefogáshoz csatlakozom, rendszerint ezeknek logói kerülnek ki jobbra, hogy másokat is buzdítsak a tevékenykedésre. 

Most egy élményt szeretnék ezzel kapcsolatban megosztani. A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége az első csoport, ahova csatlakoztam a PPP megnyitásakor. Szinte olyan, mint egy második otthon számomra: legtöbb tag blogját rendszeresen olvasom, megválaszolom a jobbnál-jobb napi kérdéseket... Elég ötletes kis csoportosulásnak tartom. Nem csak egy "itt hirdethetsz 600 embernek, csatlakozz!- és itt kimerül a csoport (célja)" -jelszavú káosz, hanem tényleg egy Közösség.

Az MBBKK-ban Suz'n új ötlettel rukkolt elő: hogy jobban megismerjük egymást és a blogokat, felkaroljunk most kezdő írókat egy interjúsorozat indult. Én is jelentkeztem, de álmodni sem mertem volna, hogy én leszek a random.org második kiválasztottja... azt meg végképp nem, hogy egy olyan kedves olvasóm-olvasottam fog kérdezgetni, mint Natushka. Végül is ez az interjú inkább beszélgetés-ismerkedés volt, mint hivatalos kérdezz-felelek (aminek nagyon örülök!) :)

Olyan kérdések kerültek kivesézésre, mint:
  • Milyen ötlet alapján indult a blog? Hogyan esett erre a névre a választás? 
  • Hogyan osztjuk fel a feladatokat a társszerkesztőkkel?
  • Milyen blogger-megmozdulásokban vesz a blog részt?
  • Mi motivál? Érkezik elég visszajelzés?
  • Mik a terveink a bloggal? 
... és még sok más :)

Ha érdekelnek a válaszok és még néhány személyes információ rólam, vagy csak meg szeretnél ismerni egy kedves lányt, aki nem mellesleg tehetséges író (is), látogass el Natushkához!:)




Nem mellesleg, ha van blogotok, jelentkezzetek az interjúláncra! Nemsokára én fogok meginterjúvolni egy bloggert!:)

Facebook:  Mail:  Ask.fm:  tumblr: Instagram:

1 megjegyzés:

  1. Hjaj de drága vagy, itt kapom a fényezést :D :) Még egyszer köszönöm az interjút, nagyon jóóóóó volt :)

    VálaszTörlés