Szigorú eltiltás

16:18 , 6 Hozzászólások


Mitől? A blogtól és az internettől. Mármint a világháló közösségi oldalaknak szentelt szegletétől, nem az egésztől. 
Itt van ugyanis a hajrá. Jobban érzem, mint eddig bármikor. Najó, valójában csak többet teszek érte, mint tavaly. Ez pedig megkívánja, hogy ne a blog alakításával fárasszam kezeim, hanem "bele kéne má' feccölnöm egy kis energiát a versenybe is, hamá' elindultam és eljutottam eddig". Szombattól egész 21.-ig itthon és a könyvtárban (FSzEK KK) fogok lebzselni és halmozni az élvezeteket (meg a könyveket).

Amit ígértem nem felejtem: még a fent említett munkaszabadság ideje alatt megírom/felteszem a szalagavatós posztot, mert már így is elég távol sodródtam az eseménytől, és az emlékeim is halványulnak. Sokkal de sokkal kedvesebb és kevésbé dühös-szarkasztikus posztot fogtok kapni. 

Jövő így- jövő úgy, folyamatosan nyafogok. Abba is hagyom inkább. Tori majd tartja a frontot, két bejegyzést pedig időzítettem :)

Ui.: Ismertek Pesten csendes kávézót, ahol van wifi, lehet tanulni, és nem dobnak ki pár óra után sem? (természetesen fogyasztanék is, de na...)

Addig is ajánlom olvasásra:

Top 10 kifogás (A cup of my life)
Erre számíts, ha elkezdesz blogolni (Cherchez la Femme)
Dóri mozog (mert én is most kezdtem mozogni újult erővel, hasonló dolgokon megyünk keresztül)
Keddi Körkérdés #1 (Zalán anyukája) (mert eszméletlen ötletes az olvasókat megmozgató cikksorozat :) le ne maradjatok a következőkről! ezért még én is visszatérek az életbe)

Facebook:  Mail:  Ask.fm:  tumblr: Instagram:

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm az említést! :) Mondanám, hogy tudok kávézót Pesten, de sajnos MÉG nem vagyok jártas arrafelé... Majd lehet, hogy változik! Kitartás! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nincs mit, imádtam a posztod és tényleg nagyon aktuális :) ha találok jó helyet, rögtön értesítelek :)

      Törlés
  2. Kitartás, és várunk vissza (legalábbis én biztosan). Köszönöm az említést, nagyon jól esik :)

    VálaszTörlés
  3. Ügyes leszel és tarts ki, pikk-pakk letudod az egészet :) Megint köszi <3 :)

    VálaszTörlés