Self-esteem challenge #3

12:00 , , 0 Hozzászólások


Kis kihagyás és önbizalomhiány után ismét itt pötyögök, ami azt jelenti, hogy meg lesz márciusban a hét bejegyzés (ezzel hat biztosan). 

Miben vagyok jó? Megfoghatatlan téma kicsit számomra. Abban, amit szeretek. Abban mindenki jó, amit szívvel-lélekkel csinál, mert önmagát is beleadja a tevékenységbe. Na de én mit szeretek?

Művészettörténet. Haha, a mekiben találkozunk, meg minden... de ha vakációzni megyek, legalább tudom, milyen műemléket látok, ki tervezte, és megmosolygom a helyhez kötődő anekdotákat, míg a nagy többség unott képpel elsétál minden szépség mellett egy Starbucksot keresve. Mert igen, az, hogy jó vagyok művtöriből, ezt jelenti. Minden megragad, érdekel és megfog. Felhasználom, megjegyzem, összekötöm kiszínezem. Nem tanulom, mégis tudom. Rám ragad. 

forrás

Miben vagyok még jó..? Egyre nehezebb kérdés.

Az összefüggések meglátásában. Azt hiszem, legalábbis. vonzanak az összeesküvés-elméletek, a kódok, a titkos dolgok. Jó, ki ne szeretne Robert Langdon, Sherlock Holmes vagy Poirot lenni? örülök, hogy össze tudom kötni a tanult adatokat és tapasztalatokat, egy fokkal közelebb érzem magam Patrick Jane "mentalistaságához" :D Apropó, az oldalsávban láthatjátok, hogy tényleg szeretném fejleszteni magam: épp Joe Navarro Beszédes testek című könyvét rágom :)
Jelenleg itt tartok a tudományomban: 

forrás

Az utolsó pillanatos vészforgatókönyvek kidolgozásában. Lusta halogató vagyok, ezért sokszor van szükségem az ilyenekre. Ilyenkor pár perc alatt dolgozom ki a legjobb megoldást az adott szituációra. Gyors a reakciókészségem, egy pillanat alatt átgondolom a lehetséges kimeneteleket és már akcióba is lendülök :) Természetesen ez nem csak a beadandókhoz jó ez a "képesség". Ha valakinek valamilyen lelki baja van, képes vagyok elvonatkoztatni személyétől és objektíve a legjobb megoldást tudom javasolni a problémájára. Általában az első reakció a düh, második a belátás esetükben és néha még meg is fogadják a tanácsaim :D

forrás
Azaz hagyd, hogy meglátogassalak :D Szeretek vendégségbe menni. 
Kiegészítés: a matematikai problémákra nincsen megoldásom :D

Ti miben vagytok jók? Mit szerettek csinálni? Miben szeretnétek fejlődni?:)        

0 megjegyzés: