Blogszünet

12:00 , , , 4 Hozzászólások


Kedves Olvasók!

A cím most nem megtévesztés, áprilisi tréfa, ésatöbbi. Sajnos a blogot egy ideig nem fogom tudni frissíteni, új bejegyzésekkel ellátni.
Időhiányban szenvedek, és a PPP egy sötét folt a lelkiismeretemen, hiszen el kell hanyagolnom mind a blogot, mind Titeket. Közeleg az OKTV, az Érettségi, az év vége, és túl sok mindent halogattam vagy vállaltam magamra erre az időszakra. Most be kellett látnom, hogyha nem zárok le ezekből a nyitott kérdésekből és függő teendőkből párat, megfulladok a to-do post it-kupacom alatt (pont, mint abban a magneB6 reklámban). Hogy tudjak minden erőmmel a jövőmet leginkább meghatározó tényezőkre koncentrálni, és utána ezekből tapasztalatokat nyerve újult erővel visszatérni Hozzátok, időre van szükségem és rövid, körülbelül két és fél hónapos búcsúra a Pretty Pointless Poststól.
A Köszönöm!-sorozatot továbbra is vezetni fogom, hétfőnként hellyel-közzel megjelennek majd Hangos Hétfők, de a többi bejegyzést nem tudom garantálni.
Tori szintén érettségizik (informatikából) idén, tehát rá sem nagyon számíthattok. (Hú, ez igazán lehangoló mondat volt!) Egy szerkesztőjelölt jelentkezett nálunk, akinek várunk "pályamunkájára". Ha valakinek esetleg lenne kedve hozzánk vendégbejegyzést írni, tudjátok, hol találtok meg minket (prettypointlessposts@gmail.com).

Addig is jó olvasgatást és sikerekben gazdag napokat Nektek! :)

PS: Olvasgatni és kontárkodni fogok a blogjaitokon, ne higgyétek, hogy ilyen könnyen megszabadultok tőlem! Reeka ;)

4 megjegyzés:

  1. Várlak vissza, addig meg ügyesen :)

    VálaszTörlés
  2. Hajráááááá a "kötelezőkhöz", 2.5 hónap múlva zaklatunk! :)

    VálaszTörlés
  3. Ganbatte~ ^-^ avagy egyszerűen csak hajrá!~
    Várunk vissza c:

    VálaszTörlés
  4. Nagyon drukkolok és természetesen várlak vissza ^^

    VálaszTörlés