Ismét eltelt egy év...

20:43 , , , , 2 Hozzászólások


...és ezennel valami lezárult. 

Azaz sok minden zárult le, de egy pontot emelnék ki. 
Igen, már régóta nem jelentkeztem, jelentkeztünk. Mindenkinek megvan a saját háttere, élete, oka. (Most már érezhetitek, mi következik.) 
Személy szerint úgy érzem, kinőttem ebből a blogból. A blog formája, témája, szerkezete, kinézete... Valahogy a régebbi önmagam látom benne: azt, aki másfél éve elkezdte írni fiatal fejjel és sok-sok lelkesedéssel, önbizalommal. 2014-es Rékát, aki menekülni akar, ahogy tud a félelmetes nagyvilágból, aki egy legyet sem tudna lecsapni, de a véleményét szeretné minden témában a Nagyérdemű elé tárni. Nem ért semmihez, de mindenről tud egy kicsit. Ez a blog is egy mérföldkő volt, ami később segít meghatározni önmagam. 
Lényeg a lényeg, változtatok. Nem, nem a new year, new me bullshit jegyében akarok világmegváltó gondolatokat közölni és új Coelhová átlényegülni és reinkarnálódni, amint éjfélt üt az óra. 
Most érzem úgy, hogy félmunkát kényszerből és igénytelenül nem szeretnék kiadni a kezemből. Viszont kell egy hely, ahol érintkezhetek a világgal és megoszthatom a gondolataim. Nem egy kritikus igényességével, csak olyan rékásan :) Még nem tudom, pontosan mi és hogy lesz, de majdcsak kiforrja magát, és akkor Elétek is tárom. Egyelőre meghúzódom a háttérben és tervezek, munkálkodom, amint időm és kedvem van hozzá. 
Ez pedig semmiképp sem egy búcsú, főleg nem örökre, de ezen a felületen nem sokat leszek már elérhető. Társíróimról nem tudok nyilatkozni, de az ő életük is új irányba fordult.

Ezzel az ígérettel szeretnék tehát Boldog új évet kívánni a PPP kitartó olvasóinak! Találkozunk új oldalon, új címen 2016-ban!:)


2 megjegyzés:

  1. Várom! Addig is sok sikert, kitartást és boldogságot!

    VálaszTörlés
  2. Puncipakoló péter2020. március 7. 20:52

    Nagyon várom az új oldalt, eddig is nagy érdeklődéssel követtem a munkátokat. Hétvégenként, amikor eljön a téli melankólia, szeretek leheveredni az ágyamra, és csak böngészni a régi bejegyzések között, elmerengeni, feltöltődni jó gondolatokkal.

    VálaszTörlés