Train like a Beast, look like a Beauty!

Úgy éreztem, a blogilates egyik jelmondatával kell megnyitnom a mai Pilates Pénteket. Miért? Mert ma bömbölni fogunk, mint egy tigris! :D nem mellesleg ez a kedvenc motivációs mondatom Cassey-től :)


Hivatalosan is (a megosztással hivatalossá teszem :D) ez a kedvenc pop pilates challengem. Imádom a zenét, imádom a gyakorlatokat, imádom, hogy azt dolgozza meg, ami nekem kell. Minden reggel suli/munka előtt elvégezhető (ezt tervezem tenni ezentúl :D).
Kiváló feszültség és haraglevezető, a videó végére tuti mosolyogni fogsz! Én alapból is fáradtan kezdtem neki. Ma táncoltam is, meg azért szellemileg is le voltam strapálva. Nem gondoltam volna, hogy ásításon kívül valamiért még kinyitom a szám. De. A második "roar roll-up"-nál már teli szájjal nevettem :D Nem tudom miért, fájt a hasam is meg tényleg fáradt vagyok, de, de. Feltöltődtem :)

Nektek hogy tetszett az edzés? kezeket fel, aki kipróbálta! :)

8 megjegyzés:

  1. Mivel éppen jelen pillanatban estem haza pilatesről- enyhe túlzással, de érted a lényeget, nem? - ezt most kihagyom. De azt hiszem csak most... és holnaptól minden reggel beiktatom.
    Egyszerűen imádom Cassey-t, meg ezt a videót is. Rövid, lényegre törő, de magával ragadja az embert. Pont mint egy jó könyvcím :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó hallani, hogy elkezdted a pilatest :) hogy tetszik az edzőtermi óra? én még nem próbáltam emberek közt, csak a nyújtásokat alkalmazom általában, de már akkor is néznek rám, hogy "ebbe meg mi ütött?" :D
      én Cassey miatt szerettem meg a pilatest és általa jöttem rá, hogy a mozgás igen is lehet mulatságos! igaz, szenvedek sokszor, de mosolyogva :)
      ui.: *kérlek mondd, hogy én ismertettem meg veled a blogilatest, hadd nőjön a májam ^^* :)

      Törlés
    2. A blogilatest tényleg te ismertetted meg velem és így minden nap tudom csinálni, nem csak azon az egy- két napon, amikor eljutok edzésre. Aminek az az előnye, hogy van edző, aki- azon kívül, hogy nagyon kedves és aranyos- mindent ki tud javítani és így még többet tudok fejlődni. ^^

      Törlés
    3. nagyon örülök :) meg annak is, hogy ráéreztél az ízére :)

      Törlés
  2. Végignéztem a videót, de már 30 mp után képen vertem volna csajt péklapáttal. :( Nekem a pilates egy csendes, lazítós mozgásforma, és egyszerűen elviselhetetlen volt, hogy állandóan jár a szája. :( Plusz látszik, hogy sokszor lendületből csinálja, ami nem biztos hogy jó (mi legalábbis nem csináljuk lendületből, mert azzal nem a megfelelő izmokat dolgoztatjuk).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, egyetértek, néha nekem is sok a lány :P sokszor hang nélkül nézem, főleg a nyújtásokat.
      ami Cassey csinál a POP Pilatesben, az csak pilates alapú. lásd a roll up, a crounch meg az állások. és igen, ez más izmokat dolgoz meg, mint a lassabb pilates, a felületen hat, nem a mélyen. amikor ezeket csinálom, tulajdonképp nem nevezem pilatesnek, de az előző videóm sem volt szó szerint véve pilates, inkább squat challenge :)

      Törlés
    2. Squat challenge-ből nekem a bring "sally up" tetszik, volt egy normális videó, de azt nem tették elérhetővé az országban.
      https://www.youtube.com/watch?v=jSZGNhprPvU
      Azért ez a videó sem semmi :D

      Törlés
    3. még jó, hogy vannak kalózmódszereim *somolyogsomolyog*
      ez... ez... ez wow. basszus, van comb (meg hát meg kar meg mindenhol) izmuk! D:

      Törlés