Pilates Péntek - Új év, új rutin

Az utóbbi időben elhanyagoltam a testmozgást és a Pilates Péntek írását-szerkesztését is.
A karácsonyi időszakban én is felszedtem pár dekát (khm. kilót.), ezért szeretnék magamnak felállítani egy új edzéstervet. Lehet laza, lehet rövid, de hosszútávon nekem jó lesz kiegészítésekkel :)
A gyenge pontjaim, ahova legkönnyebben felszöknek a kilók a fenék-derék-comb hármas. Jelenleg az alhasammal sem vagyok elégedett, a kar és a hát tornáztatása pedig elengedhetetlen lesz az új évben, mert a sok gépelés és tanulás miatt ismét hanyagabb lett a tartásom.






És a haskihívásom (ami egy hónapig jó lesz, aztán keresek mást):


Arról még nem is beszéltem, miért az itthoni torna híve vagyok! Nem szeretem a testem mutogatni. Oké, amit én annak nevezek, az valójában nem mutogatás. Nem szeretek strandra, fürdőkbe járni, ugyanilyen alapon kondiba, edzőterembe sem.
Ugyanakkor hiszek abban, hogy napi 20-30 perce mindenkinek van magára, így az otthoni súlyzók és segédeszközök nélküli tornának is meg van az eredménye. Ha másban nem is mutatkozik meg, a hangulatunk biztos jobb lesz tőle!
Szeretném a kitartásom és akaraterőm fejleszteni, ezért tervezek kisebbeket, hosszú távra.

Nektek van edzésrutinotok? Hogyan készültök 2015-re?:)


Facebook:  Mail:  Ask.fm:  tumblr: Instagram:

7 megjegyzés:

  1. Szia nagyon jo lett a bejegyzes.Egy kis motivalas nekem is :P.Regebben en is szinte minden nap egy kicsit tornaztam,talaltam egy nagyon jo kis videot a youtubon tenyleg nagyon jol megmozgat,konnyuek a mozdulatok(es azt hiszed o ebbe biztos nem faradsz el,10 perc utan kivoltam,dehat gyakorlas teszi a mestert :D),csak ajanlani tudom:https://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I Sok sikert a tornazashoz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagyon köszönöm hozzászólásod!:)
      Megnéztem a videót és húúúúha! Elhiszem, hogy kivoltál, mert tényleg könnyűnek tűnik, de rendesen átmozgat. Szerintem egy-egy napra, ha sok időm van beiktatom ezt is a tervembe, köszi a linket!:)
      Neked is sok sikert!

      Törlés
    2. Szivesen,de fel van osztva reszekre az elso csak negyed oras,ha most kezdedel(mint en:P)akkor egy par napig csak azt csinald,aztan a kovetkezo reszt a masikkal egyutt(az ugy egyutt fel ora korul lehet) es igy tovabb.
      Remelem ertheto voltam :D

      Törlés
  2. Az én edzéstervem: A közeli késdobálóban leküldök két sört a haverokkal, aztán csocsó (/ünnepnapokon biliárd) orrba-szájba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó szórakozást hozzá! :) hú, de rég biliárdoztam!

      Törlés
  3. http://shop.builder.hu/a-helyi-zsiregetes-mitosza-a2220

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Végigolvastam a cikket, és értem a linked célját, de én nem szeretnék célzott helyekről zsírt égetni. Ahogy látod, a videók a test egészét megmozgatják. Nekem tökéletesen elég, ha "egyenletesen leolvad rólam a zsír". Diétához nem szeretnék folyamodni, mert ha abbahagyom edzés ide vagy oda, vissza fog nőni a hasam. Nem sanyargatom magam inkább, viszont a táplálékomat megválogatom, odafigyelek (de nem diétaszerűen). Nem értem a cikkben sem, hogy ez miért nem számít edzésnek..? Szerintem nem feltétlen kell több kilós súlyokat emelgetni -tény, hogy azzal hamarabb és látványosabb hatást érhetünk el.
      Én köszönöm, megvagyok súlyok nélkül, elég az én sok-X kilóm :) Igazából csak a napi mozgásigényem elégítem ki ezzel a kis tervvel, és igen, fogytam már vele (a célzott helyekről is! D:).
      Köszönöm, hogy belinkelted az írást, örülök, hogy elolvastam :)

      Törlés