Már megint... BETEG VAGYOK !!

19:02 , 0 Hozzászólások

Nos... ilyenkor akad időm bőven. 

Amit anyuék gondolnak: 

  • feküdj egész nap
  • igyál sok teát
  • takarózz be nyakig
De ha esetleg véletlen oda mersz ülni a géphez, jönnek a "Ahhoz hogy iskolába menj ahhoz beteg vagy, de ehhez persze nem!" megszólalások, amiket azt hiszem mindannyian ismerünk.



Murphy betegség alatt

Mikor hiányzol a suliból, tuti akkor vannak a legnagyobb poénok, általánosban akkor volt a legfinomabb az ebéd, és akkor vesszük az új tananyagot, amiből utána tuti lemarad az ember (EZAZ!). Az ember azt gondolja "végre alszom egy jót", ebből csak annyi lesz, hogy az eldugult orrtól vagy a folytonos köhögéstől átforgolódójuk az estét. Ha végre elaludnál, biztos, hogy valaki felhív vagy bekopog, hogy nincs még kész a kaja, alias nem elég, hogy végre majdnem elaludtál, de éhes is vagy és kaja sincs... igazi tragédia!

Korlátlan szabadidő .. túl sok

Van idő végigjátszani régi klasszikusokat, mint a 2008-as Prince of Persia (2 nap alatt).


Bepótolni a lemaradt animerészeket (még ha ez másokat az őrültbe is kerget, mert csak japán karattyolásnak fogják fel és csak a sikítozást szűrik ki belőle). Az érzés, mikor egy szeretett animéd második évadát akkor kezdik el adni, mikor beteg vagy, az felemelő tud lenni !


Új zenéket megszeretni:


Kifejezetten személyes kedvenc lett. Jó rá játszani is, meg amúgy is remek !!


Ez a zene pedig egyszerűen remekmű! Ed ismét alkotott !!!

Egész napos telefonbeszélgetések, amik persze csak akkor jönnek létre, ha még valaki beteg, de valós, hogy a közelünkben elkapta valaki tőlünk, és az egész napot azzal töltjük, hogy felesben hallatjuk egymás hülyeségét, éneklését, gameing rage-et, persze megjelennek a szívhez szóló, érzelmes percek-órák-esték is. Mikor hajnal 2-kor arra ébredünk, hogy megy a beszélgetés de már csak a szuszogást hallani, kinyomjuk a beszélgetést, írunk egy jóccakátot és alszunk tovább (ha sikerül). Egész napos rutinban jól tudok kikészíteni másokat (visszajelzésből tudom).
És ami az én betegeskedésemből nem maradhat ki, azok az régi nagy kedvenc meséim végignézése. Mikor még igazán padlón érzem magam, és félkómában fekszem az ágyban, akkor elég jó megnézni egy 101 kiskutyát, Oroszlán királyt vagy Szuzi és Tekergőt (bármelyik részükről is legyen szó) !!


Nos, mivel a héten elvileg itthon vagyok, esetleg, kiemelném ESETLEG várható, hogy írok még posztot. Rékát zaklatni askon, meg mindenhol, amilyen platformon megadta az elérhetőségét (esetleg böködjétek helyettem is, díjazni fogja).

0 megjegyzés: