Liebster Award 3.0

10:58 , , , 4 Hozzászólások

Semmi időm nincs manapság, elhatalmasodott fölöttem az iskola és a család. Ma is csak helyzetjelentést leszűrni néztem fel a blogra, és  rendesen meglepődtem: Ivett (My life írója) ugyanis a chatboxban egy aranyos megjegyzést hagyva átirányított a díjhoz, amit tőle kaptam. Édes Istenem, már írni se tudok. Ezúton is szeretném neki megköszönni, hogy gondolt rám :)

Ugyebár a Liebster Award szabályai szerint meg kell osszunk magunkról 10 random infót, válaszoljunk a küldő 10 kérdésére, fel kell tennünk nekünk is tízet és tovább kell küldjük ugyanennyi bloggernek. 

Őszintén, nem hittem, hogy ez a díj még él, de örülök, hogy immár harmadszorra jutalmaztok vele minket, a blogot. 

Tíz random dolog rólam:

1. Most fejeztem be épp a The Maze Runner cmű filmet, miközben az ágyban feküdtem és kikapartam a nutellát az üres bödön faláról. 

2. Jelenleg az összes sorozat, amit aktívan hétről hétre követek (azaz beértem a végüket) hiatuson van. Kivéve a 2 Broke Girls... Az jön vissza hétfőn ^^

3. Nem szeretem a vékony hegyű tollakat, csak a sötét színű és 0,7-es vastagságúakat. Igazán bennsőséges infó :D

4. Imádom a kólás ízű/illatú dolgokat: gumicukrot (khm. disznóbőr), ajakradírt, szőlőzsírt, tusfürdőt meg minden egyebet. 

5. A szobám fala rózsaszín. Azaz csak volt, mert nyolc év alatt kifakult a napfénytől. Egyetlen poszter volt és van örökösen rajta: a NatGeo Kids első számából a császárpingvines óriásposzter. Lusta vagyok levenni.

6. Van egy rakat történelmi magazinom. Az iskolában könyvtárleépítés volt (hogy képesek ilyenre?!!) és ez az újságokat is érintette. Csomó Rubicont, Historyt "mentettem meg" azóta sem volt időm, hogy kiolvassam egészen őket. 

7. Nem jutottam tovább a nyelvtan OKTV-n (bumm bumm bummm). Sajnálom? Kicsit. Így bele kell húznom magyarból és emelteznem kell angolból. Még a művtöri hátra van. 

8. Nem nézek tévét már egy ideje. Amire kíváncsi vagyok, neten elolvasom, letöltöm, megnézem.

9. Van egy gitárom, bár igazán jól játszani sose tudtam rajta. Ezt annak tudom be, hogy valószínűleg balkezes lennék, de jobbkézzel erőltettek... sok akkordot nem tudtam lefogni, mert a jobb kezem gyorsabb és rugalmasabb. 

10. Apropó, kétkezesség. Eredetileg jobbkezes vagyok, de a villát és a kést fordítva fogom. Egy időben elkezdtem bal kézzel is írni, de ez abbamaradt. 

Válaszom a hozzám szóló 10 kérdésre:


1. Ki a kedvenc bloggered?

I don't have one. Mármint... Sok bloggert követek, szeretem a munkáikat. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb írásai. Meg aztán helyzettől, hangulattól is függ, melyik hogyan hat rám. Ebben a posztban már egyszer összegyűjtöttem pár kedvencet, de azóta bővült a "listám", sok új és régi blogot ismertem meg. Nem tudnék még egyszer egyet, de ötöt sem választani közülük.

2. Szereted az állatokat?

Természetesen. Minden állatot, kivéve a pókszabásúakat, a rovarokat és a férgeket.

3. Van valami gyűjteményed?

A szekrény tetején szalvéta, a polcomon érme és fent említettem a történelmi magazinokat. A hűtő tele van mágnesekkel, a középső vékony polcom pedig mütyürökkel. Valahol fent kering a gardróbban egy cipős doboz tele kinderfigutákkal. A komód alja tele van régi, több országból származó Witch-újságokkal. Asszem ennyi :)

4. Voltál már valamilyen koncerten?

Életem első igazi koncertje a 2009-es Pink-koncert volt a Papp Laciban. Sajnos nem maradhattam végig, mert másnap iskola volt. Tavaly voltam a Szigeten egy napot, ebből kiemelném a Bastille-koncertet, mert eszméletlen jó volt :)

5. Kedvenc film?

Szintén nincs. Olyan film, ami után meg sem tudtam szólalni, volt a Remember me. Szeretem persze a könnyedebb mozikat is, pl az Easy A-t. A Gyűrűk Ura-trilógiát bármikor és akráhányszor meg tudom nézni, nem unom meg. Egyik kedvenc régi filmem a Vágy villamosa, Chaplin humoráért is odavagyok. Kedvenc musicalfilmem a Nyomorultak (mily meglepő). Szeretem A missziót. Schindler listája legjobb történelmi dráma nálam. Butterfly effect. A most látott Maze Runner sem volt rossz. Ezek csak gyorsan eszembe ötlő példák voltak, inkább sorozatos vagyok.

6. Kedvenc író?

Nincs egyetlen. Ugyanúgy vagyok, mint a bloggerekkel.

7. Mi a hobbid?

A PPP. Sorozatnézés :D Szeretek olvasni. Keresztszemesezni. Rajzolni. Zenét hallgatni. Pilatesezni... Ugyanakkor nem hiszem, hogy bármelyiket is hobbiszinten űzném :)

8. Ha lehetne egy "szupererőd", akkor mi lenne az?

Time Lord lennék. Haha, no. Nem tudom. Időhajlítás, hogy ne késsem el mindig. Vagy szupergyorsaság. Szeretnék gondolatot olvasni, de tudom, hogy mindent a szívemre vennék :D Teleportálás. Na az jó lenne. Azt hiszem, ez eldőlt.

9. Milyen furcsa dolgokat szoktál csinálni?

Nem tudom, mert ami nekem normális, az másoknak furcsa. Magamon nem veszem észre. Talán az ujjaim ropogtatása: hüvelyk és kisujjam utolsó ujjperce ugyanis sokszor kattan, beakad és ilyenkor mozgatnom kell őket (= még több kattogás). Sokszor nem a kérdésre válaszolok, vagy a kérdésre, de nem feltétlen odaillő szóval. Furcsa a mimkám. Nem tudom...

10. Írj magadról 3-3 jó és rossz tulajdonságot.

Megértő, maximalista, lelkes. Szeleburdi, rendetlen, flegma.


Ezt a továbbküldős dolgot inkább most kihagyom, mert nem jut semmilyen kérdés eszembe. Olvasottsági körömben szinte mindenki megkapta már mostanában, szóval... szóval.

További szép hétvégét nektek és elnézést a kis/nagy szünetért!


    

4 megjegyzés:

  1. Együtt voltunk koncerten, tudtad? Én is ott voltam 2009-ben, ki tudja, lehet hogy egymás mellett csápoltunk:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uuuuu! Rockercsajok összetartanak és véletlenek nincsenek! :D

      Törlés
  2. Valami keményebb rave party-ban nem voltál?

    VálaszTörlés