Halhatatlan hőseim és a visszatérő sorozatok

17:13 , , , , 2 Hozzászólások

Már szeptember eleje óta tűkön ülök. Most meg, hogy "hivatalosan is" ősz van, még inkább. Rövidülnek a nappalok (oké, már a nyári nap-éj egyenlőség óta), hidegebb az idő... minden azért, hogy ősszel begubózzunk pici ágyikónkba, beburkolózzunk jó meleg paplanunkba és szétkockuljuk az agyunkat sorozatokon forrócsoki mellett. Jó, nekem ezt jelenti az ősz :P
Rövidebb bejegyzésnek tervezem ezt, de annál nagyobb örömmel írom. Vágjunk is bele visszatérő sorozataim listájába!:) SPOILERVESZÉLY!!


Supernatural 10. évad


Ez a leghosszabb olyan sorozatom, aminek minden részét láttam. Lehet, picit elfogult vagyok ezért, de a hibáit is ismerem.
Nahát. A kilencedik évadot untam. Főleg, hogy hétről hétre csak húzták, húzták. Volt 1-2 nagyon jó rész (vagy a többi közt jónak tűnt), de a többségét kidobtam volna, mert nem volt jelentős. A 10. állítólag az utolsó lesz, de már hallottam pletykákat, hogy mégis megújítják a szerződéseket.


Mit ígér ez az évad? 
Kaptunk egy elég jelentős cliffhangert: Deanmont (haha, van humorérzékük :D). Ahogy a beharangozóban láttam, Dean nem igazán fog Sammyvel törődni. Kemény, szívtelen, élvezeteket hajszoló démon lesz, az biztos na meg az utolsó Knight of Hell, a Cainmark miatt. Sam kutatni fog utána, fight meg minden, remélem ezt a szakaszt nem húzzák 10-15 részesre. Crowleynak meg elég nagy szüksége lenne rá, a megosztott pokol miatt, mert Abaddon elég nagy zűrt kavart.
Másik cliffy: Mi lesz Metatronnal? Él. Kíváncsi leszek. No meg Castiel... Destiel shippereknek tuti, lesz néhány kedvenc pillanatuk.
200. rész! Musical epizód. Mark Sheppard és Misha Collins nélkül. Ne szúrják el, pls.
Charlie visszajön! Ti szeretitek a karaktert?:) Én picit magamra ismerek benne. ÉS. Vörös.

Évadnyitó: október 7. /The CW/

American Horror Story 4. évad


Whatwhat. Nem szeretem a bohócokat.
Viszont az American Horror Storytól még ez sem tántoríthat el. Na jó, de, ha olyan lesz, mint a 2. évad, az Asylum. Abból nem bírtam három résznél többet. Beteg, sötét, naggyon morbid.
Még mindig úgy tartom, hogy az első évada volt a legzseniálisabb, de a másodikat is szerettem, ahol szintén nem annyira a horroron volt a hangsúly, hanem inkább a miszticizmuson.


Mit várhatunk az évadtól? 
Legrosszabb gyermekkori rémálmaink. Bő háttérsztorit. Sok brutalitást. Őszintén? Van egy nagy cirkuszi stábunk. Kell legyen majd egy beindító történés, amivel kezdődik a történet, mert így el lehet nézegetni a kétfejű nőket meg az erőembereket, de sztori nélkül nem érne semmit. Így hát nem tudok mit mondani egyelőre. A színészek zseniálisak, mint mindig, a koncepció is remek, a történet is hasonlóan jó lesz.

Évadnyitó: október 8. /FX/

Grimm 4. évad


Huhúú. Mesés sorozatkám. Ugyan már nem követi szorosan a Grimm-fivérek történeteit, de második évados bizonytalankodás után, a harmadik évadra túllépett saját korlátain. Őszintén várom, nagyobb cliffhangere volt, mint az SPN-nek.


Mire számíthatunk az évadtól?
Nick már nem grimm. Hohó. Kíváncsi leszek, ezt hogyan oldják meg.
Trubel. Az ő sorsa nem igazán érdekelne, mehet világgá felőlem.
Az esküvő. Gondolom nem rögtön fogják folytatni a szálat, ezért valószínű, kimarad.
Nickmama és a pici Boszorkányfajzat (Hexenbiest). Na velük mi lesz? Jó, ezek inkább kérdések, mint válaszok :D
Nick lakásában a lefejezett hulla. Hm. Meg amúgy is a királyi család(ok). És az Ellenállás. Sok-sok jó kis kidolgozandó szál ^^
Új Wesen(s), "Teremtmények". A fenti képen a 4. évados szörnyek láthatók, lehet tippelgetni a nevüket :D Az első mindenképp egy Minotaurus, második egy polip, talán a Kraken (haha, az csak nem volt ember :D), harmadik egy vaddisznó, negyedik egy Gólem. Lehet, ezek nem pontosak, saját kútfejből bányásztam :)
Nem hiszem, hogy unatkozni fogunk.

Évadnyitó: október 24. /NBC/

WHITE COLLAR 6. évad


ÉDES JÓ ISTENEM. A múlt héten erősítették meg, hogy novemberben jön a 6. évad! Majd kiugrottam a bőrömből! Sajnálom a lelkesedést, nekem ez a sorozat az adrenalin, az endorfin meg minden egyéb boldogságot és izgalmat okozó hormon termelődésének kiváltója. (húha, nem szeretem a bioszt.) Magyarul, nekem ez a sorozat a hetedik mennyország. Huhh.


Mit várjunk ettől az évadtól?
Égszakadást, földindulást és hat részt. Igen, extra rövid évadunk lesz :(
Remélem, meglépik a lehetetlent és überelik az 5. évadot. Pedig ez lehetetlen. Imádom. És elfogult vagyok, és .
Cliffhanger: Nealt elrabolják. Már kérelmezte szabadon bocsátását. Utolsó összeesküvésre készül Mozzie-val. Rebecca vagy nem Rebecca börtönben, de bosszút esküdött. Peter és Washington. Mi lesz, mi lesz?! Nem tudom.

Évadnyitó: november 6. /USA Network/

Ti nézitek valamelyik sorozatot? Milyen más sorozatokat vártok vissza?:)

2 megjegyzés:

  1. Az American Horror Story kezdtem el pár napja, idő hiányában még van hátra 5 részem. A Férfi nézte mellettem, és megjegyezte: "Mivan cica, pornót nézel?" :DDD Tény hogy sokat mutatják Moirát... De már baromi kíváncsi vagyok rá, elég beteg sorozat. :D

    A Supnatot már nagyon várom, a promó hatalmas! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az AHS első évada *---* a pornó meg vele jár. naturalista, ahogy a többi évad is :) A végén garantálom, hogy eldobod az agyad. Nem az utolsó részre fektetik a hangsúlyt, inkább az azt megelőző kettőre, de azok észveszejtők! :D
      Supernat. Deanmon és a karaoke. Csak erre tudok gondolni :D

      Törlés