Itt van az ősz, itt van újra...

Meg a divatposztom is megérkezett :)
/ti tudjátok, most mi történt a polyvore-ral? csak template-be tudok ruhákat húzni és így elég macerás a munka... (lásd a Fall c. tablóm). mit lehet tenni?/

Feet in the air head on the ground


Itt az őszi idő, de ahogy a héten is, sokszor visszaköszön még az indiánnyár. Már nincs az a kifejezetten ruha-leggings idő, de mégis meleg van. Ezeket a kék szetteket ezen napokra állítottam össze :)



Let it rain

Let it rain by reeka86 


Ismét itt a gumicsizmaszezon! Mintás vagy egyszerű? Esernyőkből mindenképp a pöttyösek az idei kedvenceim!:)
Fall



Összedobottnak látszik? Fél/egy órás munkám. Imádlak új, kaki polyvore! /megoldódott/
H&M lakkokról mi a véleményetek? Szeretném őket kipróbálni, de félek tőlük...
into the wild

into the wild by reeka86 

a piros nem megy ki a divatból. a csipke sem. a kettő együtt pedig valami olyan vonzót és vadat mégis elegáns és különleges megjelenést kölcsönöz, hogy lélegzet eláll!


matte about you

matte about you by reeka86 

Matt-mánia! Az essence is kidobott egy kollekciót, tombolnak a nude-ok, lakkokból is egyre több tompa fényű jön a piacra. A bőr és latex (igen, latex és műanyag, mi másból lennének azok a fényes, kényelmetlenül feszes nadrágok?!) után egy kis természetesség sosem árt :)

fall(in)

fall(in) by reeka86 featuring H&M

Említettem a VKP-ban (előző poszt), hogy azért imádom az őszt, mert itt a pulcsiszezon. Összeszedtem tehát az idei kedvenceim.
Fehér: semleges, elegáns, bármikor. Nincs mintája, ezért minden testalkatra jó, de színe miatt a Hófehérkék óvakodjanak tőle.
Kék szegecses vállal: Kék. Imádom ezt a színt! A szegecsek nem az én világom, de ezt bevállalnám. Ha vállban erős vagy (úszol/gyúrsz), vigyázz vele, mert kiemeli az erősségeid.
Bézs. Hasonló, mint a fehér egy kis csavarral. Nagyon tetszik a színe.
Barna. Mogyoróbarna. Kedvenc színem, ezért is került ide. Na meg azért, mert nem testhezálló fazon, így szintén minden testalkatra tudom ajánlani!
Bézs 2.0: Karcsúsító fazon. Kötött mintája és a flitterek feldobják, ünnepélyessé teszik. Vigyázzon vele, aki derékban erős (mint én).
Szürke: nem direktben csíkolt keresztbe, ezért kevésbé kövérít, mint a sávosak. Hasonlóm van és imádom, mert épp erre az időre van tervezve. Se nem túl meleg, se nem túl hideg :)

Nektek melyik a kedvenc ruhadarabotok ősszel? Vannak kedvenc mintáitok? 

A fent látott ruhák és kiegészítők megtalálhatók az Orsay és H&M üzletekben :) /kivéve első két tábla/

0 megjegyzés: