Segítség.!

22:05 , , 0 Hozzászólások

Halihó Olvasók!

Szívesen látunk vendégírókat! Van véleményed a világról? Valami különlegeset csinálsz? Szeretnél valamit megosztani a közönséggel? Írj nekünk, hogy felkerülhessen irományod a blogra (természetesen neveddel/ ha szeretnéd, névtelenül, blogoddal és egyéb elérhetőségeiddel együtt :)). Email-címünk: prettypointlessposts@gmail.com vagy írjatok nekünk a facebookon!


Szégyellem magam. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, mint terveztem, ezért ígért bejegyzéseim is lebegnek épp az éterben befejezésre várva. Most egy ideig nem fogok tudni írni, itt a szalagavató-szezon, a félév meg az OKTV-k, a Prezi-Skool tanfolyam; szóval egy picit besűrűsödött az életem. Manapság minden nap 8 körül érek haza, és ilyenkor általában már csak bedőlök az ágyba... tanulni.
Leghamarabb december első hetében fogok visszatérni rendszeres írásokkal (ez már kikristályosodott). Ezen a héten kárpótlásul a kimaradt időszakért szeretnék nektek kedvezni. Ehhez gyártottam az alábbi kérdőívet segítségül. Köszönök előre is minden kitöltést, jó böngészést a blogon :)




Facebook: Mail: Ask.fm: tumblr: Instagram:

0 megjegyzés: