Betegeskedések

21:31 , 0 Hozzászólások


A tipikus hétfői nap a szünet után, ami a legkeserűbb mind közül. Szóval a reggeli felkelés, a nap nyomora, és az esti órák folyamán kicsit úgy érzi az ember, hogy azonosulni tudna egy kupac mosott bélsárral. Hazabattyog, megiszik egy bögre jó teát és korán ágyba dől. Persze egy rémes alvás után az ébredés is pocsék. Mikor már kabátban áll az ember a konyhában és érzi, hogy a cipője nyelve nyomja a lábát, akkor sokall be igazán, nézz rá édesanyjára és mondja:
 "- Anyu! Nem vagyok hajlandó bemenni, ez egy rémálom, kérlek hadd maradjak itthon !!!"
És a csoda ott történik, hogy rábólint annak fejében, hogy még most reggel felcsúszok az orvoshoz. Na igen... kedves drága körzeti-néni rendel fél 9-től. Élelmes vagyok (meg anyukám megmondta, hogy menjek korábban), ezért felmegyek háromnegyedre. Mikor az asszisztens kiszól, hogy Mrs. Dokinéni épp nincs itt, egy óra múlva gyere vissza. Persze.. halál rosszul van az ember, de ingázzon az orvos és a puha meleg ágyikó között.. Na jó, miután elintéztem az orvosos dolgaimat, fogtam magam, otthoni meleg cuccba vágtam magam, és becsapódtam az ágyba két takaró alá. Itt kezdődött a sorozat maraton :3Persze, az animézés sem maradhatott el. Bedaráltam a Gekkan Shojuo Nozaki-kunt. Kár, hogy az estéim és hajnalaim meg voltak spékelve anti-levegővel és rémes alvással. Nem mondom, kellemes volt a pihi, de mikor a következő hétfőn az iskolapadban találtam magam, és rájöttem, hogy mindenből új tananyagot vettünk vagy TZ előtti órákról maradtam le.. akkor azt kívántam, bárcsak a mai nap jönne az apokalipszis, bár számomra pontosan ez a hét az. Bár, a hét végére egyedfejlődésem eléri a szokásos hétköznapi iskoláslány szintet, szóval nem lesz nagy galiba, de igazán el tudnám viselni a későn kelést, egész napos semmit tevést + sorozat nézést!


Ráadásként, nem telhet el úgy nálam betegeskedés, hogy ne nézzek meg egy régebbi rajzfilmet. Most az Olivér és társaira esett a sor.

Nektek van valami szokásotok a betegeskedős időszakokra ? Kommentben várom a szokásokat! :)


Facebook: Mail: Ask.fm: tumblr: Instagram:

0 megjegyzés: