Kreatív Kedd

Avagy én és a rajzolás.

Nem tudok jól rajzolni. Ezt a pályát már buktam: kiskoromban többet és tovább kellett volna művelnem a mesterséget, akkor talán lett volna belőlem valami.
Manapság már csak firkálgatok, s ezeket az agy- és kézszüleményeket szeretném megosztani veletek :)

Minden jog fenntartva, kérlek csak engedélyemmel használjátok az alábbi rajzokat! (Nem mintha használhatóak lennének :D)
All rights reserved. Please ask me, if you want to use any of the images shown below.


Igen, jól látjátok, a fejléc is izzasztó munkám eredménye :) Kicsit sematikus, kicsit (sem) hasonlít ránk, de büszke vagyok a rájuk. Meg arra, hogy még nem folyt ki a szemem :)
Másokat mindig szebbnek, jobbnak és kidolgozottabban ábrázolok. Shame on me,én elégedett vagyok a saját kis cukiságommal is. Igazából firkálgattam, megtetszett az egyik rajzocska és írtátok, hogy kéne karácsonyi dizájn... KaRéka lett belőle :) Terveztem egy Torit jelképező farkast magam mellé, de aztán már jött a pontos rendelés: "De menő! Engem is, engem is! Farkasos pólóban, egy nyaklánc, ami egy toll ami kékeszöld és lila, farkasfülek és farkasfarok.. meg olyan Vikis az alap emberke, mert hogy mert."
Hasonlít? :D
kattints a képre nagyobb méretért!:)

Első "tapipados" rajzom photoshopban. Kicsit kicsi, kicsit pixeles, de kezdetnek jó :) 
Mit is jelent nálam a tapipados rajz? Laptopom van, egér nélkül, és a kis "touchpad"-en művészkedem. Hogyan? Néhány nagy vonal, és több óra radírozás. 


Változatok egy sémára. Tapipados rajzok.

was ist das?

tudatlan fejemmel nekifogtam az egész testnek...




Rövid történet: kedves ismerősöm szeretett volna egy játékot programozni és naivan felfogadott engem grafikusnak- ő itt Tim, aki az idővel tudott volna machiálni. Tapipados kreálmány.

Mi lehet ebből a szörnyűségből?









Lányom, Grace. Ugyancsak a projekt része.

1. lineart megrajzolása.

2. ha megvan a teljes környezet, a legnagyobb felülettel folytatom

3. azaz a legnagyobb felületekkel.


4. a karaktert, mint legszéttagoltabb és legkidolgozandóbb részletet hagyom a legvégére.




Egy teljes folyamat képekben. Hány órámba tellt? Inkább hány napomba? Nem tudom. Szintén tapipados alkotás, kábé egy hetet foglalkoztam vele (természetesen nem egyfolytában ezt rajzoltam). A képeken látszik, hogy közben jött a gépre pár (14) frissítés, így befagyott a képbe a Paint...

Rég elkezdett rajz, ami még most sincs kész. Lusta vagyok árnyalni. Talán az íjat tekinthetem egyedül késznek rajta... Tapipados rajz, 1024x1233.
Oh apropó, ő Neith (egyiptomi istennő) a Smite-ból.



Random tízperces rajzok.




Work in progress, egy régebbi logótervem. A "megrendelőnek" nem tetszett Batcat :(



Minimalista stílusban a Prezi-Skool Processingre készült bemutatkozásom illusztrációi.

A képeket időrendben közöltem, remélem, látható valamiféle fejlődés... Az első két kép a legfrissebb, aztán a "legidősebb" alkotásom következik.

Remélem tetszettek :) Boldog előkarácsonyt!:)

Facebook:  Mail:  Ask.fm:  tumblr: Instagram:

4 megjegyzés:

  1. Hát ha te ezt nevezed "nem jól rajazolásnak", akkor én nem tudom mit mondjak :D Mondjuk le sem ülnék hozzá, de ezek baromi királyak! Én is akarooooooook :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :) a "nem jól rajzolást" úgy értem, hogy ilyen hobbifirkásznak talán elmegyek, de deviantartos nagyságokba nem emelkedhetem. szenvedek, mert annyi elképzelésem van, és nem tudom lerajzolni a gondolataim :(

      Törlés
  2. Viccelsz velem :D Ezek nagyon jók, azért a nem tudok rajzolni kategóriától rettentő távol állsz. Az én vagyok a pálcikaembereimmel, Paint-ben meg egy vonalat sem tudok egyenesen húzni :D Ügyes vagy :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen :) én tényleg nem tartom magam olyan "hű de nagy számnak". (amúgy, ha egyenes vonalra lesz szükséged a jövőben, nyomj egy shiftet, és húzd az egered valamerre :))

      Törlés