Müller - körmös szerzemények

Megfogadom, hogy a "haul" szót nem használom többé.
Ha Réka örül, a körmei szívják hálálják meg leginkább. Ugyanis két OKTV befejeztével és egy sikeres matekdolgozattal sikerült minden pénzem apróm körömlakkokra költenem. A Catrice, essence, miss sporty szortimentfrissítés során polcokról kikerült darabokból még sikerült pár jócskán leárazott terméket halásznom a Müllerben.
Az biztos, hogy a nyári kiadásokig már nem veszek új lakkokat (mondom most, aztán nézzetek rám egy hónap múlva :D).



Igazából ez az ajánlat vonzott be:

forrás
Viszont erről az akcióról még csak hírből sem hallottak a belvárosi üzletekben. Végülis nem bánom, csak jobban jártam :)

A termékekről:



Catrice - 530 Up In The Air, 540 Am I Blue Or Green, 65 Be My Violentine.

Gondolhatjátok, hogy azonnal kipróbáltam mindet :) A két kéket együtt vettem, a lilát pár nappal később. A pasztell/égszínkékekre már régóta vadászom, de egyik márkánál sem találtam elfogadható áron... most jött el az én időm. Az Am I Blue or Green kicsit mentás, de inkább kékes mint zöldes, leginkább az essence show your feet kollekciójának kékjéhez tudnám hasonlítani az árnyalatát. A sötétebb kék vasárnap felkerült a körmömre, de nagy sietségben, szóval kicsit bubis lett.


Nézzétek el nekem, nem terveztem feltenni (ráadásul tuti nem a bal kezemen, miután 2 hétig itthon ültem és gépeltem), de a színe... az mesés. A vastagabb felvitellel nehéz dolgozni (nekem), mert kicsit sűrű állagú. Ez két vastag réteg rajtam. Ja igen, a gyűrűsujjamon az ugyancsak Catrice 45-ös Keep Pool látható egy rétegben az égszínék alapon. Ígérem, azonnal leápolom szegény körmeim és körömágyaim!


Miss Sporty - Metal Flip 4051; 3336

Előbbitől először óckodtam, de végül levett a lábamról színeivel és árával. A kék a legolcsóbb lakk mostani szerzeményeim közül, 290 forintba fájt. Ennyiért még a kínaiban sem kapok... Szóval igen :) Előbbi az MS sajátos metal flipje, ami olyasmi hatást kelt, mint az olaj a víz felszínén: egyszerre kettő vagy több szín kavarog az üvegcsében: Ez esetben a bronz, a narancs és a zöld groteszk de mégis gyönyörű kombinációja csillog a palackban. A kék árnyalat a képen ugyan nem jön át, de szintén kettős: igazából kék és zöld között váltakozik, pedig ez nem tartozik a metal lakkok közé. Leginkább a Catrice Mermaid my day dupe-jaként tudom emlegetni, szinte egyformák.


Essence - Hello Autumn trendkiadás, 03 Charlie Sheen in green

Már ősszel szemeztem a kollekcióval, de féltem a thermolakkoktól. Meg úgy meg is felejtkeztem róluk. Aztán elrepült a tél is, volt pár tapasztalatom a thermolakkokkal. Betévedtem az egyik Müllerbe, nem is sejtve, hogy ilyen régi dolgok is maradtak és megtaláltam ezt a tömény pasztell-lime gyönyört és... hosszan szemeztem vele, kézbe fogtam, visszatettem, tettem egy kört és rávetettem magam: "Nem akarom, hogy más elvigye!" Rövid szerelmem története. Most felkenésre vár, frissen tisztított körmeimre.



Essence - Nail art remover ultra

Elfogyott a régi lemosóm, gondoltam most beszervezek valami híres-neves acetonmentest. Előkaptam telefonom, beírtam az alsó polcon lévő nem túl drága-nem túl olcsó készítmények nevét. Legjobban az essence moisture remover tetszett, de már megtanultam, hogy ami kíméletes, az nem hasznos, ráadásul acetonos volt, így erre a lila gyönyörre esett a választásom. Erről egész jó vélemények voltak, gondoltam, ha a nailartot le tudja szedni, két-három réteg lakk nem lehet akadály... Tévedtem. A noname lemosóm visszasírom, ezt nem veszem újra. Konkrétan olyan szaga van, mint az erdélyi meggypálinkának (trust me, szakértője vagyok). Kinyitottam a flakon óriási száját és sikerült letüdőznöm annyi alkoholt, amennyitől már rég a detoxban kéne ülnöm. Szóval ja. A körmeimet is élvezet szagolni, miután két körmömre volt elég egy öblítésnyi lötty. Tömény alkohol.




Essence - 2in1 lash&brow comb

Már rég szerettem volna egy szemöldökfésűt, mert elég hosszúak és göndörek a szálaim. Eddig nem találtam (azaz nem is igazán kerestem) a drogériákban. Aztán most vettem rá ricinusolajat, mert törik a vége és a szőke tövek nem látszanak (kvázi volt fél szemöldököm), és vissza akartam növeszteni, erősíteni. A vállalkozás sikerrel járt, gondolom nem is kell mondjam, a ricinusimádók szektájának tagja lettem én is. Aztán gondoltam, üsse kő, annyi van még ebben az üvegben, miért ne használjuk el? Hajra nemsokára fogom kipróbálni pakolásként, szempillára pedig elkezdtem kenni... fültisztító pálcikával. Mondanom sem kell, nem lett jó vége, elnehezült a szemhéjam, egyszer bepirosodott, aztán már nem kísérleteztem. Gondoltam, ha elfogy a spirálom, kimosom a fésűjét és azzal viszem majd fel. Aztán ráakadtam a Müllerben potom pénzért egy sima, csak szempillafésűre. Megörültem, tettem volna a kosárba, megláttam mellette a szemöldökfésűt is. Ez a kettő együtt 1000 forint lett volna. Én meg elmosolyodtam és továbbálltam... egy standdal, ahol ezt a (számomra) tökéletes párost találtam 600 forintért. Nem vagyok annyira anyagias, de így belefért a körömlakklemosó :) Szóval most dúl a szerelem, rainbows and unicorns meg minden.


Csak még néhány számadat: a lakkok teljes áron 4280 forintba kerültek volna... és akciósan 2425 forintért vettem őket. Majdnem 2000 forinttal olcsóbban, aminek én nagyon örülök, mert végre beújíthattam többet, kevesebbért! :)

Ti szereztetek valamit a szortimentfrissítés során? Ha nem, még nem késő, az Europeumban elég nagy a készlet most is! :)


    

2 megjegyzés:

  1. Nekem évekig a kék Miss Sporty volt a kedvenc lakkom, nagyon szerettem, hogy metálos csillogást adott és ráadásul elég sokáig is birta! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek! Pár napja kentem egyik ujjamra két réteget próbaként és azóta nincs szívem lemosni :)

      Törlés