Synergen - Relax Zone teszt

12:00 4 Hozzászólások

Nagyon kevés tisztító- és ápolószert használok a testemen, és általában törekszem a természetességre. Egyszer-egyszer azonban kivételt kell tegyek. Például az arctisztítók esetében. Még nem találtam olyan természetes arctisztítót, ami a legsötétebb miteszereket is kiszedné, ezért a drogériákban bújom a polcokat.
Így esett kezem ügyébe a Rossmann saját terméke, a Synergen arctisztító és maszk.
körmöm elhanyagolva...
Mit mondjak, mit mondjak. Csalódtam. De ezt majd még kifejtem.
Relax Zone, tigrisfűvel. A csomagolással nekem nincs sok gondom, csak kényelmetlen (és szinte lehetetlen) kinyitni. Van kis bevágás a pakkon, aminek segítségével kicsit be lehet szakítani, de csupa macera onnan kinyomkodni a tartalmat, nem utolsó sorban veszteséges is.
Árügyileg olcsó a termék (kiszerelésének köszönhetően), 200-400 forint között mozog, ezért is gondoltam: próba szerencse.



A termék két részből áll: egy arctisztítóból és egy "chill out" maszkból.

Az arctisztító a világoszöld csomagolást kapta.
Állagában zselés, opálosan zöld. Illata leginkább a friss citromfűre emlékeztet, de átérződik kicsit a glicerin és az egyéb alkoholszármazékok.
Az arcra felvitele egyszerű, ujjal is elvégezhető, nem kell hozzá vatta. A zselét finom mozdulatokkal körkörösen kell szétkenni az arcon, mitől fehér habos masszává áll össze. Ezt meleg vízzel öblítsük le, és meg is vagyunk.

/nagyobb méretért kattints a képekre!/

Mit ígér?

Finoman és alaposan tisztítja az arcot, relaxáló hatású.
Ezzel a részével nem volt gondom, tényleg letisztította az arcom (hozzá kell tenni: inkább az arc felületét tisztítja, a mélyebben rejtőző csúnyaságokat nem). Relaxáló hatását nem igazán tudtam érezni, de nem is tudom, pontosan mit értettek alatta.

A "chill-out" maszk a sötétzöld tasakban rejtőzik.
Állagra hasonló, mint az arctisztító, de kicsit sűrűbb. Az illata, színe ugyanolyan. Talán itt még jobban átüt az alchol denat jellegzetes szaga. /Édes Istenem, hogy vehettem ezt meg?/
A felvitele kissé macerásabb, mint a tisztítóé. Sűrűbb és nehezebben lehet egyenletesen szétoszlatni az arcon. Állítólag 15 percig kéne rajtahagyni az arcon, de erről nincs tapasztalatom...


Mielőtt belekezdek a személyes véleményem és tapasztalataim leírásába, le kell szögezzem, hogy nem érzékeny a bőröm. Vegyes bőröm van, az orcáim és a homlokom általában száraz, a többi pedig zsíros. Miteszerek miatt sokat kell tisztítanom, de meg kell néznem, mivel kínzom épp a bőröm, nehogy jobban kiszárítsam. Nem vagyok allergiára sem hajlamos.

Mit ígér?

Hidratál, kiegyenlíti az arcszínt, finom, puha érintésűvé teszi a bőrt.
Hidratálást nem tapasztaltam. Az arcszínem kiegyenlítette: egységesen pirosra. Puhaság? No.

Amint felkentem az arcomra, csípett és szúrt. Még éppen, hogy egy fél ujjnyit felkentem,már kipirosodott. Gondoltam, elmúlik, ezért még egy fél ujjnyit felkentem, de ezután rögtön le is mostam.
Lehet, jó lenne a hatása, de nem nekem. Nem tudok relaxálni, vagy chill-outolni, miközben ég az arcom.

a kép nem adja vissza a vörösséget.
Rögtön előkaptam a körömvirágkrémet, azóta is rajtam van két réteg belőle. Másfél óra telt el, és most kezdett el lohadni.

Lehet, csak nekem nem vált be a maszk, de inkább maradok ezek után is a természetes(ebb) módoknál és inkább nem kísérletezem...

Ti próbáltátok már a Synergen termékeit? Van tapasztalatotok a Relax Zone-ról?


4 megjegyzés:

  1. Innen egy laza allergiás reakciónak tűnik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) egy életre hanyagolni fogom ezt a drágaságot!

      Törlés
  2. szia! én csak a http://mannaszappan.hu/ termékeit használom, tényleg természetesek, és nagyon beváltak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi a reklámot, de sajnos nem az én árkategóriám :)

      Törlés