Inspiráció nehéz napokra.

Már régen terveztem néhány képet gyűjteni inspirációnak. Itt az ősz, a bágyadt, begubózós idő, és magamat ismerve ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a depresszióra, befelé fordulásra.
Ezért is gondoltam, hogy ezekkel a képekkel próbálom magam és az Olvasót átsegíteni a nehéz perceken, órákon, napokon, heteken. Görgess végig, és olvasd el gondolataim, vagy csak nézd végig a képeket! Tarts ki!



Queen B-t szeressük. Őszintén: ha leülsz és sírsz, fog változni valami? Sírni kell. Tényleg jobban érzed magad tőle. Ne hergeld magad túl, mert könnyen önsajnálatba süppedhetsz, és onnan nehéz kilábalni. Hallgass Beyoncéra! Ha leülsz és bezárkózol, a világ tovább fog haladni és te ott maradsz egyhelyben, lemaradsz az életről! Az életet élni kell. Vannak hullámhegyek és völgyek egyaránt, de ezek teszik az életet érdekessé! Ha nem lennél szomorú, soha nem tudhatnád meg, mi az igazi boldogság.
De inkább nem leszek Csernus doki, beszéljenek a képek!











Nem tudom, hogy álltok hit dolgában, nem akarok téríteni vagy bármi, de én hiszek. Ha másért nem is, jó tudni, hogy van valaki fölötted, aki vigyáz rád és segít téged.




















Remélem, tudtalak titeket inspirálni-motiválni! :) 


Facebook: Mail: Ask.fm: tumblr: Instagram:

3 megjegyzés:

  1. jó volt :) szerintem elmentem ezt a posztot és nézegetni fogom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszett :) saját rosszkedv és letargia szülte, szóval még én is sokszor szoktam nézegetni :D

      Törlés
    2. már itt is vagyok :D mostanában úgy veszem észre, mindenkit elér... kitartás! :)

      Törlés